De technische commissie alsmede het bestuur van Sparta Enschede zijn verheugd te kunnen melden dat Tim Engbers met ingang van komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer zal zijn van onze eerste selectie. Tim Engbers (42) is vele jaren als zeer gedreven voetballer op hoog niveau actief geweest bij Quick ’20 in Oldenzaal met een kleine tussenperiode bij SVZW in Wierden. Na het afsluiten van zijn actieve carriere als voetballer startte hij met het trainersschap bij het zaterdagteam van Quick ’20 waarmee hij in zijn eerste seizoen promoveerde van de 3e naar de 2e klasse.

Hierna stapte hij over naar Hulzense Boys, waar hij na één seizoen besloot een vrij jaar in te gelasten voor het volgen van de UEFA-A trainerscursus, welke hij dit jaar succesvol afsloot. Sinds november is hij actief als interim-trainer van het zaterdagteam van ATC ’65 in Hengelo.

Onder leiding van onze huidige trainer Joost du Gardijn presteert ons eerste elftal naar behoren en neemt momenteel de tweede plek op de ranglijst in de tweede klasse J in.

De technische commissie denkt met Tim Engbers de juiste persoon gevonden te hebben voor het continueren van de sportieve ambities van Sparta Enschede en wenst hem hierbij alle succes.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter