Rick Schippers
Sportfysiotherapeut

Youri Coolen
Fysiotherapeut

Stijn Rooze
Sportverzorger
(Fysiotherapeut io)

 

Medische begeleiding door Pro-F Fysiotherapie

cvv Sparta Enschede en Pro-F Fysiotherapie, beiden partners op het sportpark Schreurserve, zijn met ingang van het voetbalseizoen 2023/2024 een intensieve samenwerking gestart. Pro-F Professionele Fysiotherapie draagt de volledige verantwoordelijkheid voor het totale medisch beleid binnen Sparta. Dit loopt uiteen van de medische ondersteuning van onze selectieteams tot aan de begeleiding van onze jongste jeugd, dus door de complete vereniging heen.

Pro-F Fysiotherapie is, net als Sparta, gevestigd aan de Kotkampweg in Enschede. Het Pro-F Performance Center bevindt zich in hetzelfde pand als Trifora Sports & Health club. In 2007 is de praktijk opgericht met het doel iedereen een individuele behandeling van top(sport)kwaliteit te bieden. Door een continue focus op persoonlijke aandacht en servicegerichtheid is Pro-F Fysiotherapie snel gegroeid.

De praktijk van Pro-F Fysiotherapie staat bekend om haar vooruitstrevende en multidisciplinaire aanpak, waarin meerdere specialisten samenwerken om het ideale behandelplan te creëren. Pro-F Fysiotherapie is er voor iedereen, van jong tot oud en van amateur- tot topsporter. Kijk voor meer informatie of het plannen van een afspraak,
op de website
www.pro-f.nl
of bel 053-8510694.

Aanwezigheid Pro-F:
Maandag 19.00 – 20.00 uur: Inloopspreekuur bij Rick Schippers, Sportfysiotherapeut.
Heb je klachten of een blessure opgelopen (in het weekend), laat dit dan checken door Rick. Let op, het inloopspreekuur is in het Pro-F Performance Center, gratis voor alle leden van Sparta. Aanmelden via je trainer.

Dinsdag 19.15 – 21.30 uur: medische begeleiding selectie door Stijn Rooze, Sportverzorger.
Stijn is aanwezig bij Sparta gedurende de trainingen van de selectie teams voor sportverzorging rondom de training en acute zorg bij blessure.

Woensdag 16.30 – 17.30 uur: medische begeleiding jeugd door Youri Coolen, Fysiotherapeut
Youri loopt op de club rond voor vragen, screening van blessures of het intapen van bv een enkel. Daarnaast zal hij kennis delen met trainer/ spelers om blessures te voorkomen, bijvoorbeeld op het gebied van warming-up of sport specifieke oefeningen.

Donderdag 19.15 – 21.30 uur: medische begeleiding selectie door Rick Schippers, Sportfysiotherapeut
Rick is aanwezig bij Sparta gedurende de trainingen van de selectie teams voor sportverzorging rondom de training en acute zorg bij blessure.

Vrijdag 16.30 – 17.30 uur: medische begeleiding jeugd door Youri Coolen, Fysiotherapeut
Youri loopt op de club rond voor vragen, screening van blessures of het intapen van bv een enkel. Daarnaast zal hij kennis delen met trainer/ spelers om blessures te voorkomen, bijvoorbeeld op het gebied van warming-up of sport specifieke oefeningen.

Zaterdag wedstrijdverzorging door Stijn Rooze, sportverzorger.

Blessure of revalidatie?
Ben je geblesseerd geraakt en heb je behandeling of revalidatie nodig? Dan kun je een afspraak plannen door te bellen 053-8510694 of online op www.pro-f.nl Vermeld hierbij dat je via Sparta komt. De afspraak wordt in rekening gebracht bij je zorgverzekering en wanneer deze niet toereikend is ontvang je van Pro-F een nota. Kijk voor de tarieven op de website