EHBO’ers voor ons BOT-team

CVV Sparta Enschede, opgericht op 21 april 1921, is een toonaangevende zaterdagvoetbalvereniging en gevestigd op het Sportpark Schreurserve in Enschede. Sparta telt circa 1.100 leden waarvan het grootste deel wekelijks actief is op het veld of in de zaal. Sparta is ambitieus en streeft met haar 1e elftal een zo hoog mogelijk niveau na binnen het zaterdagamateurvoetbal, voornamelijk te bereiken met spelers die afkomstig zijn uit de eigen jeugdopleiding.

Kenmerkend: Sparta is geen voetbalvereniging maar een vereniging waar gevoetbald wordt.


Blessure Ongevallen Team oftewel het EHBO-team bij cvv Sparta.

Het BOT-team vangt spelers op die tijdens de wedstrijd een blessure oplopen. Wij verlenen dan de eerste hulp en verwijzen indien nodig door naar de eerste hulp in het ziekenhuis.

Wij zijn dringend op zoek naar

EHBO’ers die ons BOT-team komen versterken

Lijkt het je leuk om één dagdeel in de paar weken een EHBO-dienst te draaien meld je dan aan bij ons BOT-team. Hoe meer mensen we hebben, hoe minder diensten je hoeft te draaien.

De planning maken we in overleg.  

Het is niet noodzakelijk om een EHBO-diploma te hebben maar je moet wel bereid zijn een EHBO-cursus te volgen (die je aangeboden krijgt door Sparta) zodat je in bezit komt van een EHBO-diploma.


Mocht je interesse hebben stuur dan een mail naar botteamsparta@gmail.com of bel met Elise Ooitink 06-12946771