Sparta Enschede 5

Website beheerde Sparta 5

Paul Groot Leider Sparta 5

Boy Ziegerink 1 doelpunt

Michel Bruns 3 doelpunten

Jeanneu Marin Silva 2 doelpunten

Ramon Polman 1 doelpunt

Jeanneua- Marin- Silva

Tijdens de uitwedstrijd tegen SDC’12 – 4 heeft Jeanneua een knappe voorzet weten te verzilveren met een kop goal. Hiermee wist Jeanneua Sparta 5 op een 0-1 voorsprong te brengen, helaas waren we niet in staat de voorsprong uit te bouwen of te verdedigen en ging de wedstrijd verloren met 2-1.

Helaas nog geen foto van onze centrale verdediger Yannick Wolbers, echter is Yannick ondanks de nederlaag uit geroepen tot man of the match. in eerste instantie kon Yannick maar 1 helft mee voetballen, en wat zijn wij hem achteraf dankbaar dat hij de hele wedstrijd heeft kunnen spelen! Door zijn inzet is het maar 3-2 voor Hengelo 2 geworden en daarmee is Yannick the Man of the match geworden!

 

Ramon Polman

Ondanks de nederlaag tegen ATC’65 heeft Ramon er alles aan gedaan om de wedstrijd te laten kantelen. Door zijn inzet en een goal uit een penalty is Ramon de man of the match geworden.

Michel Bruns

Vandaag was het eindelijk zo ver voor Michel, hij heeft weer minuten mogen maken na een lange tijd van revalidatie. Zijn laatste wedstrijd was ruim 1 jaar geleden tegen Quick Oldenzaal, waar hij na 5 minuten al wist te scoren echter, maakte Michel een ongelukkige draaibeweging waardoor hij zijn kniebanden afscheurde. Met 15 minuten in de benen tegen Eilermark wist Michel wederom te scoren door een fraaie passeer beweging langs zijn tegenstander en een lobje over de keeper scoorde Michel vandaag de winnende treffer en dat is hem namens het hele team zeer gegund!

Bob Holkenbrink

Tijdens de eerste beker wedstrijd tegen AJC ’96 2 heeft Bob wederom laten zien dat hij een zeer goede keeper en team speler is! 4x over kwam Bob in een 1 tegen 1 situatie te staan en heeft het doel schoon gehouden. Naast vele mooie reddingen heeft Bob 1 keer de bal uit zijn eigen net moeten halen maar, zonder zijn inzet hadden wij de wedstrijd nooit gewonnen! En daarom is Bob vandaag THE MAN OF THE MATCH!

 

Teamfoto Sparta Enschede 5

Sponsor Sparta Enschede 5

Sparta 5 tegen AJC ’96-2

Vandaag was het dan zo ver, de schoenen uit het vet gehaald en onze eerste bekerwedstrijd gespeeld. Met 3 gast spelers...

Sparta 5

Sparta 5 is sinds 2 weken weer aan het trainen, a.s. zaterdag staat de eerste wedstrijd op het programma voor de beker...