Beltona

De finalisten seizoen 2022-2023

De finalisten zijn bekend, op zaterdag 17 juni a.s. wordt de finaledag van het Beltonatoernooi gehouden. Het betreft al weer de 24e editie. Dit jaar, nu we de coronaperikelen voor het grootste deel achter de rug hebben, weer met 16 clubs. De 10 poulewinnaars plaatsen zich evenals de 6 beste no 2.

De volgende ploegen zullen aanwezig zijn op de finaledag:

Quick ‘20 Achilles ‘12 cvv Sparta
SV Enter DETO Vroomshoopse Boys
FC Coevorden HHC Hardenberg DVC Dedemsvaart
FC Dalfsen DOS K/Kampen SC Hoevelaken
OVC ‘85 Eldenia SV Candia ‘66
VV Lunteren    

 

Nieuws van het Beltona-front

Op 17 juni a.s. wordt de finaledag van het Beltonatoernooi gehouden. Het betreft al weer de 24e editie. Dit jaar, nu we de coronaperikelen voor het grootste deel achter de rug hebben , weer met 16 clubs. De 10 poulewinnaars plaatsen zich evenals de 6 beste no 2.

Dankzij de medewerking van Vosta kunnen we weer over 2 velden op het lager geleden deel van Schreurserve beschikken, zodat het niet nodig is de Kotkampweg over te steken.

In vrijwel alle poules is er nog meer dan één club die poulewinnaar kan worden. Was vorig jaar Sparta zelf niet van de partij , dit jaar is die mogelijkheid er wel. Maar ook NEO en Bon.Boys kunnen nog eerste in die poule worden. In poule C gaat het tussen Enter en Victoria’28, in poule D tussen Vroomshoopse boys en DETO, in E kunnen HHC, DZOH en Fc Coevorden zich nog plaatsen etc. Zie het tabblad Beltona, onderdeel uitslagen en standen. Van de clubs die voor het eerst meedoen heeft Lunteren een goede kans om zich te plaatsen.

Op de finaledag wordt ieder team begeleid door een steward die het team waaraan hij toegewezen is de weg wijst op ons complex, er voor zorgt dat men de toegezegde frisdrank krijgt, op tijd aan het buffet verschijnt (men eet zelf ook mee) en eventuele problemen bij de organisatie aankaart. Als Sparta zich plaatst hebben we 15 stewards nodig. Wie wil ons die dag helpen om er een geslaagde dag van te maken? Vanwege vakanties zijn we nog niet ver om het benodigde aantal te halen.

Graag aanmelden bij Herman Boers : 06-50525394 of hj.boers@home.nl. Geef dan meteen de maat van de polo door die je op die dag mag dragen!

De Beltonacommissie