Meer foto’s Final League.

Afgelopen zaterdag vond bij Sparta de Final League voor MO15-1 teams plaats. Dit is de laatste fase van de competitie en deze wordt middels een klein eindtoernooi afgewerkt.

Naast Sparta waren ATC ’65, Sportclub Neede en BWO de deelnemende ploegen. In de halve finale mocht Sparta het opnemen tegen ATC ’65. In een spannende wedstrijd was Sparta uiteindelijk de betere ploeg en trok terecht aan het langste eind, uitslag 2-1.

Omdat BWO in de andere halve finale van Sportclub Neede wist te winnen was BWO de tegenstander in de finale. Dit waren ook de nummers 1 en 2 van de reguliere competitie, dus een mooie krachtmeting.

In de finale lage het initiatief bij Sparta, maar BWO verdedigde goed en bleek gevaarlijk in de counter. Uit één van die spaarzame aanvallen wist de BWO-spits netjes de 0-1 aan te tekenen, een stand die lang op het scorebord bleef staan. Vlak voor tijd maakte Sparta echter alsnog de bevrijdende gelijkmaker, waardoor de beslissing door penalty’s moest vallen. In de penaltyserie bleek Sparta uiteindelijk de koelste, met daarbij een mooie rol voor de Sparta-goalie. Sparta dus winnaar van de Final League.

De prijsuitreiking werd verricht door FC Twente-speelster Ella Peddemors die natuurlijk een flink verleden bij Sparta heeft.

Vanaf 19 juni zal zij met FC Twente Vrouwen gaan trainen op Schreurserve en daar worden dan ook de competitiewedstrijden afgewerkt, met uitzondering van de duels die in de Grolsch Veste gespeeld gaan worden.

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter