cvv Sparta Enschede en Pro-F Fysiotherapie, beiden partners op het sportpark Schreurserve, zullen met ingang van het nieuwe voetbalseizoen 2023/2024 een intensieve samenwerking starten.

Vanaf het komende seizoen zal Pro-F Fysiotherapie de volledige verantwoordelijkheid voor het totale medisch beleid binnen Sparta gaan dragen. Dit zal uiteenlopen van de medische ondersteuning van onze selectieteams tot aan de begeleiding van onze jongste jeugd, dus door onze complete vereniging heen.

De medische begeleiding binnen Sparta ligt op dit moment nog in handen van Peter Coppens, die dit gedurende een periode van liefst 30 jaar op vrijwillige basis uitgevoerd heeft. Hiernaast is hij met zijn praktijk Coppens & Lubbers vele jaren actief sponsor van onze vereniging geweest. Als dank voor zijn grote verdiensten voor onze vereniging is Peter Coppens enkele jaren geleden in de Algemene Ledenvergadering benoemd tot erelid van Sparta.

Pro-F Fysiotherapie is, net als Sparta, gevestigd aan de Kotkampweg in Enschede. Het Pro-F Performance Center bevindt zich in hetzelfde pand als Trifora Sports & Health club. In 2007 is de praktijk opgericht met het doel iedereen een individuele behandeling van top(sport)kwaliteit te bieden. Door een continue focus op persoonlijke aandacht en servicegerichtheid is Pro-F Fysiotherapie snel gegroeid.

De praktijk van Pro-F Fysiotherapie staat bekend om haar vooruitstrevende en multidisciplinaire aanpak, waarin meerdere specialisten samenwerken om het ideale behandelplan te creëren. Pro-F Fysiotherapie is er voor iedereen, van jong tot oud en van amateur- tot topsporter. Kijk voor meer informatie op de website www.pro-f.nl of bel 053-8510694.

In de komende maanden zal invulling worden gegeven aan de plannen om de samenwerking tussen Sparta en Pro-F Fysiotherapie verder concreet uit te werken, zodat er vanaf 1 juli 2023 sprake kan zijn van een soepele overgang, waarin de medische ondersteuning van onze leden op zorgvuldige wijze voorop staat.

Wij zien uit naar een duurzame en succesvolle samenwerking met Pro-F Fysiotherapie!

Bestuur cvv Sparta Enschede