Sinds enkele weken is Stichting Join4Energy verbonden aan cvv Sparta. Een vader van een speelster wilde graag een bijdrage leveren aan de club en is een samenwerking aangegaan met Join4Energy. Sjoerd Klijn, trainer van MO9 en oud bestuurslid van de Stichting heeft de partijen met elkaar in contact gebracht.

Join4Energy is een stichting die zich inzet om energiestofwisselingsziekten te stoppen. De stichting zamelt fondsen in om onderzoeken en projecten te financieren die een bijdrage leveren aan het vinden van medicijnen en/of behandelmethoden die de gevolgen van de ziekte bestrijden en mogelijk genezing brengen.

Iedere week worden 1 à 2 kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte. Hun batterij is half leeg, laadt niet op, en loopt snel leeg. Voor 70% van de kinderen geldt dat ze niet volwassen worden. Door het organiseren van kwalitatief hoogwaardige (sportieve) evenementen, waar deelnemers zich aan verbinden door het betalen van inschrijfgeld en het ophalen van een bedrag aan sponsoring, wordt er geld binnengehaald om onderzoeken en projecten te financieren. cvv Sparta is trots Join4Energy, met deze bijzonder mooie doelstelling, als sponsor te mogen hebben.

Ieder kind heeft recht op energie.

#samenwerking #sponsoring #betrokkenheid

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter