Afgelopen weekend stond de wedstrijd tegen de jongens van j09-6 van Sparta op de agenda. Voor de meiden was het dus een uitwedstrijd maar dan wel thuis. Beide teams waren zeer gemotiveerd om van elkaar te winnen. Ook vandaag weer 2 debutanten in de persoon van de tweeling Gianna en Rosa. Ze vonden het helemaal super en hebben het goed gedaan.

De jongens kwamen het sterkst uit de startblokken en liepen al vrij snel uit naar een 2-0 voorsprong. In de tweede kwart ging het al een stuk beter en scoorde Bella met haar knie uit een corner. De spanning was weer helemaal terug. Er waren zelf een paar kansjes op de gelijkmaker. Met de stand van 2-1 gingen we rusten. Ook na rust waren de jongens het beste bij de les. Binnen een paar minuten waren ze uitgelopen naar een 6-1 voorsprong. De meiden lieten hun hoofd niet hangen en vochten voor wat ze waard waren maar tot scoren kwamen ze niet meer. De jongens legden en er nog 1 in en zo kwam de uitslag van 7-1 op het scorebord.