cvv Sparta heeft plannen om samen met SV Vosta centraal op Sportpark Schreurserve een nieuwe kantine en kleedkamers te bouwen. Daar is extra geld voor nodig en als eerste aanzet start cvv Sparta daartoe een samenwerking met de Vriendenloterij.

Eén dezer dagen kunt u een telefoontje verwachten van één van onze vrijwilligers met de vraag of u mee wilt gaan spelen in de Vriendenloterij. Het is meer dan de moeite waard, want:
– Minimaal 40% van uw inleg komt ten goede aan de de plannen om gezamenlijk met SV Vosta een nieuwe kantine en kleedkamers centraal op Sportpark Schreurserve te realiseren.
– Bij de Vriendenloterij is het alle dagen prijs. Uit de maandelijkse trekking wordt elk uur een winnaar bekend van € 1.000,-, elke dag gaat er € 10.000- uit, elke week € 100.000,- en iedere maand zelfs 1 MILJOEN.
– Bij iedere maandtrekking maakt u daarnaast kans op meer dan 200.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen en
– Als deelnemer ontvangt u een VIP-kaart, waarmee u gratis toegang krijgt tot ruim 130 musea en ontvangt u korting op dagjes en avondjes uit

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we onze nieuwbouwplannen kunnen realiseren. Daar gaan we samen voor!

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter