Vandaag de start van een nieuwe competitiefase. Deze begon met een lastige uitwedstrijd tegen Avanti JO9-2. Door omstandigheden moesten we 2 van onze vaste dames missen, maar gelukkig hebben we de afgelopen weken diverse nieuwe dames mogen begroeten bij het team. Erva en Serena mochten daarom hun competitie debuut maken en dit hebben ze uitstekend gedaan voor hun eerste keer. Maar je zag dat het team een beetje onwennig was. In het eerste kwart liep avanti snel uit naar een 3-0 voorsprong. Onder aanvoering van Loes kwamen we daarna een aantal keren goed in de aanval waarbij Bella haar eerste doelpunt van het seizoen kon maken. Dankzij een eigen doelpunt stond het bij rust 3-2 en was de spanning weer helemaal terug. Helaas was na de rust Avanti heer en meester op het veld en liepen ze uit tot 8-2. Helaas, volgende week beter.

Vanaf vandaag lopen de dames in een mooi tenue gesponsord door Extra Bouw, Installatie en Schilderwerk. Binnenkort meer over onze sponsor.