Vandaag stond thuis de topper tegen de jongens van SDC ’12 JO9-4 op de agenda. Beide teams waren tot vandaag nog ongeslagen. Dus deze wedstrijd zou bepalen wie kampioen van de eerste periode zou worden. Dames speelde vandaag in het geel.

De meiden hadden een fantastisch begin. Na het eerste kwart stonden ze met 2-0 voor mede dankzij 2 doelpunten van Isabel en fantastisch keeperswerk. Maar nog voor rust zetten de jongens een tandje bij en was het 2-6 voor SDC. Maar de meiden gaven niet op en bleven vechten voor elke bal. Helaas was alleen dit team een maatje te groot voor onze dames. Uiteindelijk stond een 3-11 eindstand op het bord. Een terechte kampioen.

Maar supertrots op dit team! Volgende week nog één wedstrijd en dan twee weken pauze.