De zomervakantie zit er bijna op en dat betekent dat de wedstrijden en trainingen weer zullen beginnen. De competitie begint dit seizoen al in de zomervakantie, namelijk op zaterdag 2 september. Kijk goed in de voetbal.nl app en/of de website van Sparta waar en hoe laat je moet voetballen.  

Doordat de competitie al in de zomervakantie begint zullen de trainingen later starten. Vanaf maandag 4 september kunnen de teams weer gaan trainen. Kijk goed naar het trainingsschema (www.sparta-enschede.nl/trainingstijden/) wanneer en op welk veld je traint. Er mag ook eerder getraind worden, maar dan op eigen initiatief van de trainer en conform het trainingsschema.  

Daarnaast kunnen leiders op dinsdag 29 augustus vanaf 19:00 uur de kledingtas en de wedstrijdballen ophalen bij Sparta. Mocht dit niet lukken neem dan contact op met kleding.jun@sparta-enschede.nl. 

Voor sommige teams zijn er nog geen trainers en/of teamleiders. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Eusebio via tcjeugd@sparta-enschede.nl of 06-42323334.