Sparta heeft zich woensdagavond geplaatst voor de volgende bekerronde door met 3-0 te winnen van De Tukkers. Sparta begon sterk aan de wedstrijd en kreeg direct al wat kleine mogelijkheden. Het kwam regelmatig voor de goal van de Tukkers maar gescoord werd er nog niet. Dat gebeurde wel na een half uur spelen toen Imar Bult de bal bekeken in de hoek schoot, 1-0. Kort daarna was het al weer raak na een mooie aanval die opgezet werd door Gabriël Genc. Zijn bal werd goed ingeschat door Mats Holtkamp die alleen voor de keeper beheerst de 2-0 binnenschoot. Dit was tevens de ruststand waar Sparta in de eerste helft een groot veldoverwicht had.

Na rust hetzelfde spelbeeld waarin Sparta nog 1 keer scoorde. Na een steekbal van Mats Holtkamp schoot Danny Reinders de 3-0 binnen. Dit was tevens de einduitslag en bekert Sparta verder en is het afwachten welke tegenstander uit de koker komt.

Opstelling: Quirijn Kiers, Atif Arabou, Lars Bult (63. Bram Heesen), Koen Kremers (45. Tom Weeren), Jelmer van Herwijnen, Tim Sprakel, Joris Eppink (63. Haytam Mahdoub), Gabriël Genc (75. Luuk de Haan), Imar Bult (45. Danny Reinders), Mats Holtkamp, Sam Hesselink.

33 minuut 1-0 Imar Bult
36 minuut 2-0 Mats Holtkamp
73 minuut 3-0 Danny Reinders

Komende zaterdag speelt Sparta de thuiswedstrijd tegen STEVO die om 14:45 uur begint.