Ondertekening van de overeenkomst tussen Sparta en FrontRow door voorzitter Wim Ooitink met Eusebio Paol (links) en Matthias Odding (rechts), mede-eigenaar van FrontRow.

 

Op maandag 24 juli is de overeenkomst getekend tussen Sparta en FrontRow Skills & Fun inzake de voetbaltechnische begeleiding van de jeugd in onze onder- en middenbouw (pupillen en junioren t/m O15).

FrontRow Skills & Fun, gevestigd in Zwolle, is een professionele organisatie die met veel succes al actief is bij verenigingen als Be Quick ’28, SVI en WVF. Met het gezamenlijke doel van voetbalontwikkeling en spelplezier willen beide partijen de jeugdopleiding van Sparta naar een hoger niveau tillen. Dit wordt o.a. gedaan door trainingen te ontwikkelen, trainers te begeleiden en jaarplanningen op te stellen voor de jeugdteams.

Namens FrontRow zal Eusebio Paol actief zijn bij Sparta. Eusebio is geen onbekende bij Sparta, want hij voetbalde in de jeugd al in onze juniorenteams. Hij is erg blij met de samenwerking met Sparta: “Met onze voetbalkennis, passie voor spelplezier en onze ervaring in het begeleiden van jeugdtrainers willen we de jeugdopleiding van Sparta een extra boost geven.”

Matthias Odding, mede-eigenaar van FrontRow, is al net zo enthousiast over de mogelijkheden die de samenwerking biedt: “Dit is onze eerste keer dat we in de regio Twente samenwerken en hier zijn we ontzettend trots op. Ik geloof dat de combinatie van FrontRow en Sparta Enschede zal leiden tot een versterkte jeugdopleiding en volop ontwikkelingskansen voor alle spelers.”

Eusebio Paol zal met FrontRow een vaste werkplek in het clubgebouw van Sparta krijgen. Naast zijn bezigheden op het veld zal hij dus ook overdag vaak bij Sparta te vinden zijn.

Wij wensen Eusebio veel succes in zijn activiteiten bij Sparta en verheugen ons op de samenwerking met FrontRow!

Bestuur cvv Sparta Enschede

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter