Op maandag 15 juni is een aanvang gemaakt met de reconstructie van de Kotkampweg tussen het parkeerterrein van Sparta tot aan de Lupineweg.

Houdt u er alstublieft rekening mee dat de Kotkampweg is afgesloten t/m 17 juli.

Ons complex is tijdens deze periode uitsluitend te bereiken via de kant van de Oldenzaalsestraat, onze parkeerplaats zal gedurende de gehele reconstructie bereikbaar blijven. Voor het brengen en halen van spelers voor trainingen vragen we u om dit zoveel mogelijk met de fiets of lopend te doen. Als de mogelijkheden hiertoe niet aanwezig zijn vragen we u om rekening te houden met deze tijdelijke situatie en de kinderen op de parkeerplaats in en uit te laten stappen en niet midden op straat.

Wat gaat er gebeuren?
Het verkeersplateau voor de entree bij Sparta blijft bestaan. Tussen dit plateau en de Lupineweg wordt het asfalt vernieuwd en komen er drie drempels. De huidige drempel bij de Lupineweg wordt vervangen en twee nieuwe drempels worden toegevoegd, tevens zullen de “slingers” in de weg verdwijnen. Dit houdt in dat het een recht doorgaande weg wordt en dat parkeren aan een zijde wordt gecreëerd d.m.v. 12 extra plaatsen aan de zijde van Sparta. Tevens komt er aan de zijde van Tex Town Tigers een parkeerverbod. De aanpassingen moeten voor fietsers en voetgangers de veiligheid vergroten.

We hopen op uw medewerking tijdens deze reconstructie.

Voor vragen omtrent deze reconstructie kunt u contact opnemen met Peter Friskus op 0634559945

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter