Woensdagavond 7 februari vond in het clubgebouw van Sparta een sponsoravond/sportcafe plaats. Op uitnodiging van de BCS (Business Club Sparta) en de sponsorcommissie waren vele sponsoren en overige belangstellenden aanwezig tijdens deze interessante avond.

Sparta-voorzitter Michel Bakker gaf de aanwezigen een kort inkijkje in de actuele ontwikkelingen rondom onze vereniging, waarna Hugo Walhof namens de BCS de speciale gasten van deze avond voorstelde, sportmarketeer Chris Woerts en Formule-1 data-expert Ramon Drost. Beide heren wisten de aanwezigen te boeien met anekdotes vanuit hun vakgebied en actuele werkzaamheden. Chris Woerts vertelde over zijn werkzaamheden bij o.a. Coca-Cola en lichtte een ludiek tipje van de sluier op rondom talkshow Vandaag Inside, waar hij regelmatig als speciale gast aanwezig is. Ramon Drost is actief voor het Alpine Formule-1 team en vertelde hoe intensief deze sport beleefd wordt en er gebruik gemaakt wordt van de meest hoogwaardige technieken.

Discussieleider en sponsorcommissie-lid Eric Rolefes bedankt de aanwezige gasten voor hun bijdrage aan deze avond en als afsluiting werden nog enkele (nieuwe) sponsoren voorgesteld en bedankt voor hun support aan onze vereniging.

Sponsorcommissie en Business Club Sparta