Beste Sparta leden,

Nu het seizoen voorbij is, is iedereen aan het genieten van zijn of haar welverdiende rust. Maar sommige voetballers kunnen niet lang stil zitten zonder te voetballen, daarom zijn er in de zomervakantie weer Voetbaldagen in Enschede zodat je lekker kunt voetballen in de vakantie!

Op maandag 22-7 tot en met woensdag 24-7 staan er drie Skills Voetbaldagen bij Sparta Enschede op het programma. In de laatste week van de zomervakantie zijn er op 26-8 tot en met woensdag 28-8 de Skills Voetbaldagen bij VOGIDO. Dit programma van 9 tot 15 uur biedt leerzame oefenstof, een masterclass zodat je kunt trainen als je voetbalheld, een Voetbal & Fun programma, een opkomst met rookmachines én natuurlijk de uitdagende Champions League.

De kosten voor de drie Voetbaldagen zijn € 125,-, dit is inclusief drie lunchpauzes, zes ranjapauzes, certificaat van deelname, medaille of trofee én uiteraard het coole Craft tenue (shirt, broekje en sokken). Als je je wil opgeven voor zowel de Voetbaldagen bij Sparta Enschede als bij VOGIDO, dan betaal je in totaal € 212,50. Dit is een korting van € 37,50 euro!

Kun jij in de zomervakantie niet stilzitten en wil je lekker gaan voetballen? Geef je dan snel op voor de Skills Voetbaldagen door te klikken op onderstaande link:

https://skillsenfun.nl/zomer-voetbaldagen/.