Word actief als jeugdtrainer of -scheidsrechter, in de kantine of in het beheer

cvv Sparta Enschede werkt samen met FC Noaber, met als doel om jongeren op te leiden voor het trainen en fluiten van jeugdelftallen en het vervullen van allerlei andere werkzaamheden binnen de club. Degene die hiervoor in aanmerking komen zijn zowel jongens als meisjes van 14 jaar en ouder die lid zijn van Sparta.

Kern van inzet in het kader van FC Noaber vormt het afsluiten van een zogenaamde Noaberdeal:

je gaat de deal aan voor de duur van een seizoen
naast het vrijwilligerswerk krijg je o.a. gratis een training EHBO/reanimatie en deelname aan een beroepskeuzetest aangeboden
FC Noaber biedt jongeren daarnaast verschillende cursussen aan, bijvoorbeeld om hun op te leiden als trainers of scheidsrechter.

En niet onbelangrijk: een vrijwilligersvergoeding van € 2,75 per uur (gedurende 1 seizoen, gemiddeld € 32,- per maand).

FC Noaber maakt voor dit project gebruik van een subsidie van de Provincie Overijssel. Het doel is om jongeren te binden aan de club en hen een opleiding aan te beiden.

Het afgelopen seizoen namen bij Sparta 24 jongens en meisjes, tot grote tevredenheid van zowel de deelnemers als de club, gebruik van dit aanbod. Inmiddels hebben zich al een aantal nieuwe kandidaten aangemeld en besloten de deal af te sluiten.

Ben jij lid van Sparta en lijkt het je leuk om een jeugdelftal van Sparta te trainen of wedstrijden te fluiten, te assisteren in de kantine of in het beheer? Kom dan op woensdag 19 juni a.s. naar een informatiebijeenkomst in de kantine van Sparta.

Van 18.00 tot 18.30 uur huidige JO13 en MO13-teams
Van 18.30 tot 19.00 uur huidige JO15 en MO15-teams
van 19.00 tot 19.30 uur huidige JO 17/19 en MO17 en MO20-teams

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met onze verenigingsmanager Tom van Veen, tel. 06 86847041, email verenigingsmanager@sparta-enschede.nl