Meer foto’s van de soos

Afgelopen woensdag 24 april vond er weer een geslaagde editie van de seniorensoos plaats in het clubgebouw van Sparta.

De nieuwe voorzitter van de seniorensoos, Wim Ooitink, opende de bijeenkomst met een woord van welkom aan de aanwezigen (ca. 60 leden) en hij stond stil bij het feit dat we inmiddels 25 jaar met dit leuke initiatief bezig zijn.

Na de opening gaf Sparta-voorzitter Michel Bakker de aanwezigen met zijn presentatie een inkijkje in de vele zaken die voor- en achter de schermen bij Sparta plaatsvinden.

De verbeteringen in de voetbalorganisatie, de plannen voor de nieuwe accommodatie en de vele activiteiten die in de komende maanden nog op ons wachten kwamen voorbij.

Ook werd stilgestaan bij de geplande verbouwing van het jeugdhonk, waarbij o.a. het monument Sparta 100 jaar verwijderd zal worden (een maquette van dit monument zal in de toekomst in de bestuurskamer terug te vinden zijn).

Na deze presentatie kon het informele gedeelte van de soos plaatsvinden. Een heerlijk buffet in de middagpauze deed de aanwezigen goed, waarna oud-voorzitter Hein Veenstra na de pauze het woord nam.

In het jubileumjaar 100 jaar Sparta (2021) is door o.a. Hein Veenstra en Gerard de Graaf het initiatief genomen om het Sparta-clublied in een muzikale versie uit te brengen.

Na vele voorbereidende werkzaamheden is deze nu gereed en de aanwezigen werden verrast door een optreden van de ‘Sparta-band’, bestaande uit Gerard Mulder, Reini van der Woude, Wim Ooitink, Bert Kuiper en Herman Stukker.

Het Sparta clublied werd door Hein Veenstra gepresenteerd en de coupletten en het refrein konden door de aanwezigen prima meegezongen worden. Een prachtig mooi initiatief en wellicht een passend opkomstnummer voor de thuiswedstrijden van onze eerste selectie.

Dank aan alle vrijwilligers die deze leuke dag weer mogelijk gemaakt hebben!

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter