In de zomervakantie komt FC Twente naar Sparta Enschede voor een 2-daags FC Twente Soccer Camp op maandag 26 en dinsdag 27 augustus 2024 dagelijks van 09.00 tot 15.00 uur. Wil jouw kind zich uitleven tijdens deze actieve voetbaldagen? Dan is dit de perfecte gelegenheid! Het FC Twente Soccer Camp is gericht op het plezier hebben en nieuwe vrienden maken tijdens de schoolvakantie, terwijl ze tegelijkertijd hun voetbalvaardigheden ontwikkelen.
Je kan je
hier aanmelden.

Over het FC Twente Soccer Camp

Een team van enthousiaste en ervaren trainers zorgt ervoor dat je kind(eren) op een veilige en verantwoorde manier kan leren en groeien als voetballer. Bovendien bieden we een gevarieerd programma met zowel trainingen, spelletjes en andere leuke activiteiten. Voor elk kind wordt het een onvergetelijk Soccer Camp!

Het FC Twente Soccer Camp is geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar en iedereen kan meedoen. De trainers zorgen ervoor dat iedereen in een leuke groep zit en nieuwe voetbal skills leren. Ook rondom het veldprogramma zijn er gezellige activiteiten en unieke FC Twente (voetbal)belevingen.

Wat kunnen deelnemers aan het FC Twente Soccer Camp verwachten?

  • Een gaaf FC Twente Soccer Camps tenue
  • Meet & Greet met FC Twente selectiespelers in de Grolsch Veste
  • Leuke FC Twente belevingselementen in het programma
  • Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken
  • Professionele en enthousiaste begeleiding

Deelname aan het 2-daagse FC Twente Soccer Camp bedraagt € 149,-. Ga snel naar www.fctwente.nl/soccercamps voor meer informatie of om je zoon/dochter in te schrijven.

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter