Aan het einde van het lopende voetbalseizoen 2022/2023 zal Wim Ooitink zijn taken als voorzitter van Sparta neerleggen.

In de periode van 2016 tot en met 2018 vervulde Wim Ooitink reeds de taken van voorzitter, destijds nog op interim basis. In het door corona verstoorde jubileumjaar 2021 nam hij de verantwoordelijkheid als voorzitter van Sparta op zich en leidde hij de vereniging door een succesvol 2022, een jaar dat gekenmerkt werd door vele voortreffelijk verlopen activiteiten in het kader van het 100-jarig bestaan van Sparta. Het feit dat Wim stopt als voorzitter zal zeker niet betekenen dat er een einde komt aan zijn inzet voor onze vereniging. Als nieuwe voorzitter van de seniorensociëteit blijft hij zeer betrokken bij de ontwikkelingen binnen Sparta.

Met instemming van het voltallig bestuur zal Michel Bakker vanaf het aanstaande voetbalseizoen 2023/2024 de nieuwe voorzitter van Sparta zijn.

Michel Bakker is al ruim 25 jaar lid van Sparta en heeft in die periode tal van functies binnen onze vereniging vervuld. Vanaf 2020 is hij lid van het bestuur van Sparta. Met Michel Bakker als nieuwe voorzitter van Sparta gaan we een interessante periode in waarin vele uitdagingen op ons wachten, zoals de aanstaande clustering van sportverenigingen binnen de Gemeente Enschede en de gewenste realisatie van een nieuwe multifunctionele sportaccommodatie op Sportpark Schreurserve.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur cvv Sparta Enschede

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter