Wat een club!
Reünie?

Het verleden, heden en toekomst

21 April 2021 is de datum waarop onze vereniging 100 jaar bestaat. Er is een commissie samengesteld, die de fantastische opdracht van het bestuur heeft gekregen, om de festiviteiten omtrent dit eeuwfeest te regelen. Sportieve activiteiten voor alle leden en natuurlijk een jubileumfeest van een geweldig niveau.

Binnenkort kunt u op deze site alles vinden wat we voor u in petto hebben.

Jullie hulp kunnen we natuurlijk heel goed gebruiken en is dan ook essentieel om dit alles te kunnen realiseren.

100 JAAR CVV SPARTA

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

?....?

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.

?

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.

???

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.

Ons Verhaal

Het sportpark Schreurserve aan de groene noordkant van Enschede – ingang Kotkampweg. Een zestal speelvelden waarvan twee voorzien van kunstgras en met een lichtinstallatie rond het hoofdterrein, twee speciale pupillenveldjes, een uitgebreide trainingsaccommodatie, een eigen parkeerplaats en een prachtige tribune inclusief omroepcabine; een goed geoutilleerd clubgebouw met een ruime en gezellige kantine, een professionele verzorgingsruimte en een fraaie bestuurskamer; met meer dan 1000 leden, spelend in 8 elftallen waaronder een damesteam bij de senioren, 43 teams bij de junioren en pupillen, alsmede een sectie zaalvoetbal met 8 teams; een professionele trainersstaf, een goed gestructureerd jeugdbeleid en intensieve sponsorwerving; vele tientallen vrijwilligers die dagelijks in touw zijn op velerlei gebied, een actieve supportersvereniging en een businessclub, een seniorensociëteit en een eigen ehbo-ploeg.

Dat is, heel kort samengevat, de ‘cvv Sparta Enschede’ anno nu: een voetbalclub, die zich in de meer dan negentig jaren van haar bestaan een geheel eigen plaats heeft verworven in de plaatselijke sportgemeenschap en ver daarbuiten. 

Jubileumboek

Voor het jubileumboek – 100 jaar Sparta – zijn wij op zoek naar foto’s. Dit kunnen foto’s zijn van teams, bijzondere gebeurtenissen of teamuitjes. En dan met name foto’s vanaf 1996 en verder. We zijn in de gelegenheid om de foto’s bij Sparta te scannen. Heb je deze digitaal dan kun je deze mailen. 
Graag jaartal, team en de namen van de personen die er op staan vermelden.

We zijn van maandag t.m. vrijdag vanaf 8.30 uur tot 11.30 uur aanwezig bij Sparta. kom gerust langs met je foto’s, de koffie staat klaar. We scannen de foto’s meteen in zodat je deze weer mee kunt nemen.

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste updates over ‘100 jaar Sparta’

Jeugdcommissie zoekt Contactpersoon JO-8/JO-9

De jeugdcommissie is een van de belangrijkste afdelingen binnen CVV Sparta en levert een bijdrage aan het bewaken van de cultuur, een goede opleiding, groei en voetbalplezier van de jeugdspelers. Dit geschiedt in nauwe samenwerking met het bestuur, de Technische...

Jubileum webshop

Jubileum webshop

Nog niets voor vaderdag? 100 jaar Sparta heeft nu mooie cadeaus die elke vader blij maakt. En niet alleen voor vaders. Op de webshop van 100 jaar Sparta vind je alle jubileum cadeaus. https://www.sparta-enschede.nl/winkel/

Sparta – FC Twente update kaarten

Probleem met kaarten bestellen? Op zaterdag 3 juli, aanvang 18.00 uur speelt Sparta in het kader van haar 100-jarig jubileum een wedstrijd tegen FC Twente. Ieder lid van Sparta heeft recht op een gratis toegangskaartje voor deze wedstrijd. In de afgelopen week zijn...

Suggesties?

Ma | Di | Wo | Do | Vrij

08.30 uur -11.30 uur

Zaterdag

Gesloten

Contact

Telefoon

053-4354518

Mail

jubileumcommissie@sparta-enschede.nl

Adres

Sportpark Schreurserve
Kotkampweg 44
7531AT Enschede