Zaterdag 12 september, de laatste bekerwedstrijd. Tenminste, als we met minimaal 7-0 zouden verliezen. Maar dat gaan we natuurlijk niet laten gebeuren. Helaas was het team (weer) niet helemaal compleet. 2 meiden nog geblesseerd, 1 half geblesseerd en 2 waren afwezig. Gelukkig hebben we hulp gehad van Daphne (als keeper) en Merel uit de MO13 en van Myrthe en Zwopkje uit de MO17, maar qua leeftijd nog prima voor de MO15.

We begonnen een beetje nerveus, maar dat is eigenlijk elke week zo. Dit keer duurde het gelukkig niet lang en lieten de meiden zien hoe goed ze kunnen voetballen en helemaal niet nerveus hoeven zijn voor de tegenstander, ook al zijn ze elke week een stuk groter en ouder.
Mooi samenspel, goede acties en goed praten met elkaar. Al snel was het 0-1.

Ondanks dat wij heel veel kansen hebben gehad, hadden we niet het geluk dat de bal in het doel ging. Hard over, net de bal missen en recht op de keeper schieten.

Na een peptalk van Rene gingen ze er weer tegen aan. Na een tijdje spelen stond het 1-2 en snel daarna 1-3. Mooie acties die beloond werden door doelpunten.

Daarna kreeg Wilhelminaschool een opleving en door een fout in de verdediging werd het 2-3 en rap daarna 3-3.
Zonde en ook niet nodig.
Dat vond ook de voorhoede en door snelle acties vanuit de achterhoede en middenveld, door de bal de diepte in de spelen zodat Lune, Michelle en Naïla door konden breken werd het gelukkig 3-4 en ook nog 3-5.

Alle wedstrijden gewonnen in de bekercompetitie. Hoe het verder gaat, dat horen we nog.
Volgende week de start van de competitie en hopen dat we dan als team compleet zijn.

Meiden, super gedaan. En geblesseerde meiden, super aangemoedigd! Fijn dat jullie er waren.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter