Vandaag moesten we winnen om de 2de plaats in de competitie in te nemen en veilig te stellen. De leiders hadden de tegenstander bestudeerd en wisten dat ze snelle voorhoede spelers hadden. Ook de centrale verdediger moesten we voor oppassen gezien hij snel en goed was.

Met dit in ons achterhoofd gingen de spelers het veld op. Al snel was te zien dat we beter waren dan de tegenstander. Maar bij de eerst beste balverlies werden we toch verrast door de snelle spits. Er was nog niets verloren, genoeg tijd dus het kon nog. Dit bleek ook wel gezien de kansen die we kregen. Het enige probleem was dat de bal er niet in wilde. De 1-1 werd gescoord uit een vrije trap en kwam dan als geroepen.

Even later toch weer een tegen goal. De spitsen waren echt snel. Er moest ingegrepen worden en er werd geschoven in posities van de spelers. Dit pakte goed uit en de tegenstander kwam niet voor in het spel. Voor de rust werd nog 2 keer door ons gescoord waardoor we met een voorsprong de rust ingingen. Oke het had wel het had wel 5 of 6 tegen 2 kunnen staan.
Na de rust gingen we op hetzelfde niveau verder. We kregen kansen maar benutten deze niet. Ongeveer een kwartier voor het einde va de wedstrijd werd een foutje gemaakt door de leiders. De speler kreeg opdracht de bal zelf in te dribbelen, terwijl het een corner was. (ook zij maken fouten).

Meteen hierna werd er in de verdediging een foutje gemaakt en jammer genoeg meteen afgestraft. Wat er toen gebeurde weet eigenlijk niemand. Na de aftrap stond alles en iedereen te slapen. En binnen een minuut lag de bal alweer in onze goal.

Om dit goed te maken werd er nog harder gespeeld en liep zelf 1 van onze spelers een gele kaart op. Het harde werken mocht niet baten. We hebben de wedstrijd in een moment van onoplettendheid weggegeven. (Sparta – Victoria 3-4)