Beste Spartaan en ouder(s)/verzorger(s) van een junior Spartaan,

CVV Sparta Enschede telt meer dan 1200 leden waarvan het grootste deel wekelijks actief is op het veld of in de zaal. Sparta Enschede is een vereniging die hoofdzakelijk draait op vrijwilligers.
We zijn dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers want een vereniging kan alleen blijven bestaan als er mensen zijn die zich inzetten als vrijwilliger.

Er zijn veel verschillende commissies waar we vrijwilligers voor zoeken en daarom is er donderdagavond 8 december een vrijwilligers-informatiemarkt in de kantine van Sparta.
Een aantal commissies zullen daarbij aanwezig zijn, o.a: accommodatiebeheer, Catering (bar, keuken, koffie/theecorner), EHBO, scheidsrechters en contactpersonen voor leiders..
Zij geven informatie over de werkzaamheden en verwachtingen m.b.t. hun commissie. U kunt daar ook gelijk in contact komen met de coördinator.

Wij willen u hierbij hartelijk uitnodigen voor deze avond. Vanaf 19:00 uur staat de koffie/thee klaar en om 19:15 uur willen we graag starten zodat we uiterlijk 20:30 uur klaar zijn met het informatieve gedeelte.

Op de site (https://www.sparta-enschede.nl/clubinfo/vrijwilliger/) kunt u al verschillende commissies vinden waar we vrijwilligers voor zoeken. Maar het zou natuurlijk fijn zijn u op 8 december persoonlijk te ontmoeten. U kunt zich voor deze avond aanmelden door een mail te sturen naar vrijwilliger.spartaenschede@gmail.com.

Mocht u wel vrijwilligerswerk willen verrichten maar 8 december niet aanwezig kunnen zijn mag u ook een mail sturen naar vrijwilliger.spartaenschede@gmail.com dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Kent u meer mensen die ook vrijwilligerswerk willen verrichten bij Sparta dan zijn zij natuurlijk ook van harte welkom op deze vrijwilligers-informatieavond. Vele handen maken namelijk licht werk.

Met vriendelijke groet,
Gerjan Sterken
Tom van Veen
Alice Winter

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter