In de bestuursvergadering van 7 september jongstleden heeft het bestuur van Sparta besloten om het Hummelkestoernooi in de herfstvakantie niet door te laten gaan. Dit heeft te maken met de huidige situatie ten gevolge van de Coronamaatregelen.

In plaats daarvan willen we op woensdag 14 oktober, in de herfstvakantie, een voetbaldag organiseren voor alle jongens en meiden die lid zijn van Sparta en in de onder 9 tot en met de onder 13 jeugd spelen.

De onder 9 tot en met de onder 11 jeugd zijn in de ochtend aan de beurt en de onder 12 tot en met de onder 13 jeugd ‘s middags.

De voetbaldag bestaat uit een aantal spectaculaire voetbalactiviteiten die de kinderen in een circuitvorm afwerken. Onder andere de SUTU muur (bekend van Fox Sports en het trainingscomplex van FC Twente), opblaasbaar voetbal dartbord, smart goals, bubbel bal, lasergamen en archery tag staan op het programma. Tussen de oefeningen door krijgen de kinderen een hapje en een drankje.

Deze hele dag wordt uiteraard Coronaproof georganiseerd.

Voor de organisatie zijn wij dringend opzoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om de ochtend, de middag of de hele dag mee te helpen als begeleider. We doen een beroep op ouders, leiders, trainers, senioren, oudere jeugdspelers, etc! Als begeleider ga je samen met het groepje spelers dat je begeleidt langs alle activiteiten en maken jullie samen deze dag tot een groot succes!

Wil je graag een groepje begeleiden of een andere taak? Aanmelden kan via het volgende mail adres: hummelkestoernooi@sparta-enschede.nl of je mag een appje sturen naar Pim Weijers, stagiair Sportkunde bij Sparta (06 48 62 30 91). Aanmelden graag uiterlijk voor 28 september. Dit heeft te maken met eventuele doorgaan van de voetbal dag. We hebben minimaal 20 begeleiders nodig. Zonder begeleiders geen activiteit!!

Graag bij aanmelding vermelden of je de morgen, de middag of de hele dag wilt helpen.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter