De FootballEquals Foundation is een stichting waar jongens en meiden voetballen die worden geselecteerd op basis van talent in plaats van geslacht of afkomst. Sparta Enschede biedt de mogelijkheid aan de FootballEquals om op de vrijdag te trainen bij de accommodatie van Sparta Enschede en stelt daarnaast kleedkamers beschikbaar. Om wat terug te doen voor Sparta en om de vereniging te bedanken voor de gastvrijheid, worden op vrijdagavond 7 juni op de velden van Sparta Enschede teamclinics georganiseerd voor meiden van de MO11-1 en MO13-1 en jongens van JO11-5 t/m JO11-10,

Er worden vier clinics, 3 voor jongens en 1 voor meiden, aangeboden waaraan per clinic 20 leden met desbetreffende trainer(-s) deelnemen.
De clinics duren van 18:00 tot 19:30 en is geheel gratis. De ontvangst zal om 17:30 plaatsvinden. Na afloop van de clinic krijgt iedere deelnemer een persoonlijk certificaat.
De training wordt ingevuld door Remco van Leeuwen, één van de trainers van de FootballEquals. Daarnaast zullen er meerdere professionele trainers aanwezig zijn en zullen de spelers/speelsters van de FE-A O17 de trainers ondersteunen.

Heb je altijd al eens training willen hebben van een professionele trainer met ervaring bij betaald voetbalclubs? En lijkt het je leuk om snelheidstesten te doen? Meld je dan nu aan voor de teamclinic! De deadline voor het aanmelden is op 24 mei.

Aanmelden kan bij de leiders van de betreffende teams.