Veel jongeren in het Voortgezet Onderwijs moeten een Maatschappelijke Stage vervullen. Dat kan ook bij Sparta! Het vormt een mooie gelegenheid om te voldoen aan de verplichting van school en voor Sparta geld dat je meer dan welkom bent en op deze wijze iets kunt betekenen voor je eigen club. Wil je volgend seizoen je Maatschappelijke Stage vervullen bij Sparta? Meld je dan zo spoedig mogelijk aan en wacht niet tot het begin van het nieuwe schooljaar.
Wat kun je allemaal doen?
– assisteren bij trainingen
– helpen in de kantine, de keuken of de koffievoorziening
– helpen in het beheer
– fungeren als scheidsrechter bij de jongste jeugdteams

Ook is CVV Sparta erkend als stageplek voor diverse opleidingen op zowel MBO- als HBO-niveau. Denk hierbij aan de ROC-opleiding Sport en Bewegen, SPW en SPH en bijvoorbeeld aan de HBO-opleiding Sportkunde. Je kunt in dit kader ingezet worden als (assistent-)trainer of bij één van de projecten die door Sparta ontwikkeld worden op het sociaal maatschappelijk terrein.

Je kunt het lopen van een stage ook combineren met deelname aan FC Noaber: een project waarbij jongeren gedurende een jaar (seizoen) op basis van een overeenkomst een vergoeding kunnen krijgen voor het verrichten van vrijwilligerswerk bij Sparta.

Belangstelling? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze verenigingsmanager Tom van Veen, tel. 06 86847041 email verenigingsmanager@sparta-enschede.nl

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter