Vertrouwenscontactpersonen (VCP) Ontmoetingspark Schreurserve.

In het kader van de Vertrouwenscontactpersonen is er sinds kort op Ontmoetingspark Schreurserve sprake van een samenwerking tussen SV Vosta, PV de Zwaluw en Cvv Sparta

Voel jij je binnen je team of vereniging niet fijn, omdat je het gevoel hebt te worden buitengesloten, gepest, gediscrimineerd of misschien wel om een andere reden? Zijn er problemen in het contact met een ander lid, je trainer en/of leider die je zelf niet met hen durft of wilt bespreken? Zijn er andere problemen, waardoor je je niet altijd goed kan concentreren tijdens de training of een wedstrijd? Is er iets gebeurd op de vereniging waardoor je nu steeds angstig of gespannen bent? Levert sporten meer stress op dan plezier? Heb je vragen, problemen of klachten waar je nergens mee terecht kunt en weet je niet wat je er mee aan moet?

Neem dan contact op met een van onze vertrouwenscontactpersoon Francis Bakker of Tim Boers. Zij zullen vertrouwelijk met je praten en kijken hoe ze je kunnen helpen.

Je kunt Francis en Tim bereiken via vcpschreurserve@gmail.com

Natuurlijk kan het voorkomen dat Francis en Tim, bijvoorbeeld tijdens een vakantie, niet direct bereikbaar zijn of kunnen reageren. In het voorkomende geval kan dan contact worden opgenomen met de verenigingsmanager van cvv Sparta Tom van Veen, email verenigingsmanager@sparta-enschede.nl tel. 06 86847041. Hij zal dan onder dezelfde condities en in nauwe samenspraak met de betrokkene zorg dragen voor een passende afhandeling/procedure.

Voor meer informatie klik hier.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter