De laatste wedstrijd van dit seizoen is aangebroken.
We mogen uit en we moeten tegen Udi!
Udi kennen we nog van ons vorige seizoen,waar we toen heel zuur in de laatste minuut van hebben verloren,dus extra spannend en omdat we weten dat we een heel goed seizoen hebben gespeeld met veelal alleen maar overwinningen willen we natuurlijk nu ook graag winnen!
We hebben dan ook veel publiek vandaag,veel opa’s en oma’s zijn gekomen en alle broertjes en zusjes,hoe leuk is dat!
Dus het aanmoedigen zal wel goed komen!
We gaan volle moed het veld op en er word vanuit Udi ook al geroepen,ja dat is Het elftal van Sparta dat word spannend!,grappig!
De wedstrijd begint en de toon is al snel gezet door Sparta,wat een sterk spel van onze jongens en we spelen fantastisch samen,we kijken goed naar elkaar en we geven goed aan wie er vrij staat!
Wauw wat mooi om te zien,wij als ouders krijgen kippenvel!
De ene kans naar de andere komt voor Sparta en het lijkt niet te lukken,maar dan ja Samuel maakt een mooie relaxte goal! 0-1
Udi probeert druk te zetten maar Sparta is te sterk en het lukt Udi niet,ons team stuk voor stuk laat een gigantisch mooi voetbalspel zien!
En het duurd niet lang dat er weer een goal valt,een heel mooi samenspel gaat hier aan vooraf van Nevio,Arend,Cas en Casper waardoor Casper dan ook een spetterende goal maakt om stil van te worden! 0-2
Udi zie je duidelijk even slikken en onze jongens glunderen van oor tot oor!
We blijven dit mooie spelletje doorspelen met elkaar en dat word beloond,Arend krijgt 2 keer achter elkaar een mooie kans om te scoren en dat doet onze Arend dan ook,goed zo jongen zo verdiend!
En het staat dan 0-4!
20 min zijn om en we hebben even pauze!
Even wat drinken en de jongens kunnen even op adem komen!
Volle moed gaan we het veld weer op!
We spelen net 2 min en voor het eerst krijgt Udi een kans om door onze verdediging te komen en die benut Udi het staat nu 1-4!
Udi krijgt hierdoor even pit en scoort dan vlak daarna de 2-4!
Sparta lijkt even de koppies te laten hangen en wij aan de kant moedigen de jongens even extra aan!
Omdat er zoveel publiek is voor ons,blijven we vol trots de jongens aanmoedigen natuurlijk!
En ja Sparta komt terug en krijgt de pit er ook weer in en dat resulteert in een goal van Danicio…2-5!
We zijn wel mooi aan elkaar gewaagd ,want ook Udi probeerd alles eruit te halen en zet even druk op Sparta wat resulteerd in 2 goals voor hun,eentje was een cadeautje van ons,maar ja… het staat dan ineens 4-5!
Oh nu word het spannend!
Veel publiek van ons maar ook voor Udi dus ja er word flink aangemoedig!
Sparta zet in de laatste 10 min weer een grote druk op Udi en onze jongens komen weer helemaal terug!
Wat mooi om dit te zien!
De ene mooie actie naar de andere krijgen we weer te zien,en wat spelen de jongens mooi samen,en dit word beloond,Kerim scoort de mooie 4-6 en vlak daarna scoort Danicio de mooie 4-7!
Wauw wat een wedstrijd,gewaagd aan elkaar maar Sparta was het sterkere team met een gigantisch mooi samenspel en echte Teamwork!..Dus een mooie overwinning voor ons!
Dus wel verdiend kunnen we ons dan ook KAMPIOENEN noemen!
Gefeliciteerd lieve jongens van JO9-05 dik verdiend!
Het was een fantastisch sterk en mooi seizoen!Waar jullie als team enorm gegroeid zijn en een ECHT TEAM zijn geworden!
Laten we dan ook hopen dat we volgend seizoen weer samen mogen blijven voetballen om nog meer samen als team te mogen groeien en als team verder te mogen gaan!
Ook namens alle ouders willen we Arjan Niemer en Marco Pili bedanken voor jullie tijd en inzet en geweldige begeleiding! Op naar het volgende seizoen!
TROTS OP ONZE JONGENS VAN JO9-05!