Een week geleden mocht JO17-4 het thuis opnemen tegen koploper Rood Zwart JO17-1. Kort samengevat: prima gespeeld, alles gegeven, complimenten van de tegenstander maar wel met lege handen na 80 minuten (3-4). Doelpuntenmakers aan de kant van JO17-4: Mark, Jorrit en Thijs.

Met deze wetenschap opnieuw een thuiswedstrijd, nu tegen STO TVO/Hoeve Vooruit JO17-1. Om 13.00 uur werd er onder prima omstandigheden afgetrapt op veld 3. In de eerste helft veel evenwicht en pech voor de tegenstander die 2x de paal raakte in de afronding. Het geluk was aan de zijde van JO17-4: Bodo zag een schot over de handen van de keeper glippen (1-0) en Lars de Man benutte een penalty na een overtreding van de keeper op Mark (2-0). De keeper kreeg ook nog een gele kaart voorgeschoteld en dus ontstond er (terecht) wat irritatie bij de tegenstander. Na rust pakten de gasten de draad weer op en kwamen halverwege de 2e helft terug in de wedstrijd (2-1). JO17-4 herpakte zich en haalde vanaf dat moment weer het voetballende niveau van de afgelopen weken. Uit een corner zorgde Lars de Man voor de beslissing (3-1) en zaten de 3 punten in de pocket. De laatste minuten van de overigens sportieve wedstrijd werden helaas ontsierd door de nodige irritaties vanaf de kant bij de tegenstander en het optreden van de scheidsrechter hiertegen.

Na afloop in de kleedkamer bleek Sinterklaas een bezoekje te hebben gebracht en was er een prachtig lang gedicht en chocoladeletters voor iedereen. We gaan ons opmaken voor de laatste competitiewedstrijd van deze najaarsreeks, volgende week sluiten we af met een uitwedstrijd tegen de nummer laatst Victoria ’28 JO17-2.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter