Ook vandaag waren we sterk en was de tegenstander geen partij voor onze spelers.
De eerste helft begon wat moeizaam. De vele aanvallen die we kregen gingen over 1 kant van het veld en de kansen die we kregen werden niet afgewerkt. Ongeveer na 10 minuten werden de spelers beloond met de 1-0. Voor de ouders langs de kan was dit wel een verlossing.
De spelers bleven druk zetten maar op een 1 of ander manier wilde het niet lukken. Er werd vervolgens slordig gespeeld en de bal werd blindelings naar voren getrapt. De tegenstander kwam hierdoor ook op onze helft te voetballen en kregen zelf een kleine kans om te scoren.
Pas een paar minuten voor de rust viel de 2de goal en wisten de spelers elkaar op te peppen. De rust werd gehaald met een verschil van 4 doelpunten.
Na de rust gingen de spelers op dezelfde manier door als voor de rust. In de rust was de afspraak gemaakt dat we de wedstrijd met minimaal 10 doelpunten verschil zouden afmaken. Dus veel druk zetten op de helft van de tegenstander.
De 5-0 liet niet lang op zich wachten, maar de 6de bleef even uit. Er wed weer slordig gespeeld waardoor ATC nog aan aanvallen kon denken. Zij kwamen steeds vaker gevaarlijk op waardoor onze verdedigers het erg druk kregen.
Het tegendoelpunt was dan ook een feit. Van heel ver werd de bal in de richting van onze goal geschopt. De wind en de stuiter deed onze keeper verassen en de bal over de keeper in de goal verdwijnen. Voor de spelers was dit het moment om het goede voetbal weer op te pakken.
Er werd veel druk gezet en de van alle kanten en standen op de goal van de tegenstander geschoten. Toen de 6-1 viel gaf ATC zich gewonnen en maakte Sparta de wedstrijd gemakkelijk af.
(Sparta – ATC 9-1)