Supportersvereniging

De Supporters Vereniging der CVV SpartaĀ 

Vanaf 1952 is er al een Supporters Vereniging, die ontstaan is in een periode toen CVV Sparta op het hoogste niveau van het zaterdagvoetbal speelde. In eerste aanzet een kleine groep, (45 personen), die vaak meegingen met uitwedstrijden. Deze groep bracht gelden bijeen voor terreinaccommodatie en kleedgelegenheden. Soms overhandigde de voorzitter een enveloppe met inhoud of een bal voor het eerste elftal. Deze Supporters Vereniging “oude stijl” hield op te bestaan, toen de toenmalige voorzitter de heer Jas Meere het verzoek kreeg om een Supporters Vereniging “nieuwe stijl” te laten starten. Dat was inmiddels in het jaar 1974. En vanaf die tijd spreken we van de Supporters Vereniging “nieuwe stijl”.

Vanaf 1974 ging deze Supporters Vereniging, o.l.v. Bertus Nijboer, van start. Enorm veel activiteiten werden in de loop van de tijd georganiseerd. Dat de financiƫn ook in deze S.V. van groot belang waren, kunt u zich wel voorstellen. De contributie werd verhoogd van f 0,25 per maand naar f 10,- per jaar. Er werd een huishoudelijk reglement opgesteld met voor de S.V. belangrijke punten:

A: de leefbaarheid binnen de CVV Sparta te helpen bevorderen;
B: met name de jeugd financieel te ondersteunen;
C: de vereniging Sparta financieel ondersteunen.

Tientallen activiteiten werden er paar jaar georganiseerd: bingo’s, jeugdbingo’s, discoavonden, St. Nicolaas-feesten voor de kleintjes en voor het kader van Sparta. 2e Kerstdag reĆ¼nies, nieuwjaarsavonden e.d. Vele acties werden succesvol opgestart. Kaartavonden, ook met andere verenigingen, werden gehouden. Rommelmarkten en fancy fairs met goede financiĆ«le opbrengsten. Nog vele andere activiteiten gaven de S.V. haar eigen gezicht. In de loop van de jaren werden verschillende financiĆ«le acties op touw gezet. Naast al deze zaken werd meerdere malen de hulp van de S.V. gevraagd voor het mede organiseren van jubilea.

Verscheidene bestuursleden hebben in de loop der tijd hun beste krachten gegeven voor hun S.V. De laatste jaren is er veel nadruk gelegd op de financiƫle ondersteuning voor de vereniging Sparta. Bij het 25-jarig bestaan van de S.V. (juni 1999) werd een prachtig bedrag (f 25.000,-) aan de vereniging Sparta aangeboden.

Tenslotte de Supporters Vereniging “nieuwe stijl” bloeit en we kunnen terecht met elkaar zeggen (450 leden),

U bent nu een klein beetje op de hoogte van de S.V. “nieuwe stijl”, vandaar onze oproep om lid te worden van deze schitterende vereniging. Vul het aanmeldings-
formulier nu in. Wij zijn u dankbaar !!!

Het bestuur van de S.V. Sparta

Meld je nu aan als lid van de Supporters Vereniging

3 + 4 =