Zaterdag 5 november stond de topper tegen Drienerlo op het programma. We wouden de Super Saturday graag inluiden met een overwinning.

Om 13:00 uur floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. Beide teams waren gelijkwaardig en probeerden in hun ritme te komen. Om meer grip op de wedstrijd te krijgen schakelden we van een 4-3-3 om naar een 5-3-2 systeem. Over flexibiliteit te gesproken. Deze wisselingen deed het spel ten goede en kregen we wat meer vastigheden op het middenveld. Na een overtreding in onze zestien ging de bal helaas terecht op de stip voor onze tegenstander. 0-1, ondanks dat Danielle er nog goed bij zat.

De koppies gingen ondanks de tegentreffer niet omlaag. Vol inzet gingen we op zoek naar de gelijkmaker en die viel even later dan ook. Uit een ingooi van Jin liep Elsbeth een paar dames voorbij om de bal vervolgens in het netje te leggen. Lekker doelpuntje! In de rust aten we weer ons banaantje en gingen we weer volle bak door naar de tweede helft. We kwamen goed uit de kleedkamer waarin we een aantal goede kansen creëerden. Helaas kregen we juist in die fase een tegendoelpunt. Weer moesten we op zoek naar de gelijkmaker. Pas vlak voor tijd kwamen we uit een corner weer op gelijke hoogte. Manon gaf een strakke bal voor, Nikki kopte de bal waarna de keeper de bal los liet en Elsbeth op de goede plek stond. 2-2!

De vreugde was groot want een gelijkspel tegen een goede tegenstander was een prima resultaat. Alleen waren we na de 2-2 iets te enthousiast over de gelijkmaker, want Drienerlo ging nog één keer de aanval zoeken waarna ze in de laatste secondes nog wisten te scoren. Daar was gelijk het fluitsignaal voor het einde van de wedstrijd. Wat zonde…

Ondanks de late tegentreffer hebben we allemaal gestreden. Op naar volgende week!

p.s. een samenvatting van de derde helft die hebben we niet, want het was zo leuk dat we zijn vergeten wat er gebeurd is