Ben jij klaar voor je debuut in Oranje? 

Het is zover! Eindelijk weer lekker voetballen samen met je vrienden. Gelukkig kunnen we weer lekker naar buiten om samen op een veilige en verantwoorde manier te sporten. Want bewegen is leuk en belangrijk!

En waar kan dat nu beter dan op een Ubuntu Sport Summercamp op het prachtige complex van Sparta Enschede. Tijdens een 3- of 5-daags Summercamp leren toptrainers jou de vetste nieuwe skills, maar ook hoe je beter kunt samenspelen om zo nog meer plezier te beleven.

Summercamps

Team Oranje
Helaas is de Oranje sportzomer niet geworden wat we ervan hadden gehoopt. Maar niet getreurd, tijdens het kamp ben jij team Oranje! In jouw eigen oranje Nike tenue leer jij verdedigen als Virgil, passen als Frenkie of schieten als Memphis! Naast vele andere Oranje verrassingen, maak je ook nog kans op het echte Oranje shirt van Frenkie de Jong.

Inschrijven
De inschrijvingen gaan snel, dus zorg dat je niet te laat bent en 
schrijf je nu in. De kortingscode van 10% heb je ontvangen op jouw e-mailadres.

Corona proof 
De veiligheid van de kinderen, trainers en organisatie staat natuurlijk voorop. Het evenement is dan ook volledig in lijn is met de aanbeveling van het RIVM, de regering en de KNVB. In de meivakantie hebben wij als organisatie 
succesvol ervaring opgedaan met deze protocollen. 

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter