Vandaag gingen we voor de volle winst, niet alleen de 3 punten mee naar huis maar ook het doelpunten gemiddelde opschroeven. Er moest dus minimaal 10 tot 15 doelpunten gemaakt worden om de 3de plaats te behouden. Losser had met 18-0 van deze tegenstander gewonnen dus het moest goed gaan.

Wedstrijd begon goed en de spelers speelden sterk en gemotiveerd. De eerste goal liet dan ook niet lang op zich wachten. Er werden vele kansen gecreƫerd maar niet afgemaakt. 1 ding was zeker, we waren veel sterker en beter. De spelers hadden er wel zin in maar op 1 of ander manier wilde de bal maar moeilijk in het net. Gingen de rust in met een voorsprong van 0-5 en dit waren minstens 4 of 5 goals te weinig.

In de rust werd afgesproken om op dezelfde toer door te gaan en de tegenstander te breken. Dus begonnen de spelers gemotiveerd en gedreven, echter wilde het niet lukken om snel en veel goals te maken. Hierdoor werd steeds meer op elkaar gemopperd, waardoor vaker dingen fout gingen. Op een gegeven moment kregen we zelf een goal tegen door onoplettendheid. Spelers werden onzorgvuldig en luisterden niet naar leiders en mede spelers. Fouten stapelden zich op waardoor de tegenstander zich sterk voelde en volop in de aanval ging. Ze wisten in het totaal nog 2 keer te scoren. Gelukkig werd ook door onze spelers nog wel gescoord, maar veel te weinig.

De doelstelling werd deels gehaald. De 3 punten gingen met ons mee door te winnen. (TVO/Hoeve- Sparta 3-9).