Het afgelopen jaar is de jeugdcommissie op de achtergrond druk bezig geweest met allerlei zaken omtrent onze jeugd. Niet altijd alles is zichtbaar maar een doel is er zeker: Sparta een nog mooiere club te maken voor onze jeugd. Als jeugdcoach vind ik de stem van onze jeugd heel erg belangrijk en gelukkig denken mijn collega’s uit de jeugd commissie, technische commissie en het bestuur daar net zo over.

Samen met Gert Jan Morsink (voorzitter jeugdc’ie) en Leon Schmitz (Technische c’ie) had ik vandaag de bijzondere eer om de allereerste spelersraad bijeenkomst binnen onze club te organiseren. Een prachtige mijlpaal waarmee we een 1e stap hebben gezet in: Van de jeugd voor de jeugd. Met trots mag ik vermelden dat wij waardevolle feedback en input krijgen van:

Bram Heesen
Leen Pompert
Bob Fransen
Sven Heijnen
Wout Veereschild.

We gaan de spelersraad nog uitbreiden. Denk jij nou: het lijkt mij ook super leuk om mee te praten over dingen binnen de club? Dan mag je contact opnemen met 1 van de spelers of met mij (meisjes ook graag 😉) . Wie weet ben jij er dan de volgende keer ook bij om mee te denken hoe we Sparta nog leuker kunnen maken.

Hartelijke groet,
Kaja Pieperiet