Na een echt bekerduel bij en tegen Wilhelminaschool bekert Sparta MO17 door.

Een week na het 4-1 verlies in de competitie waardoor Wilhelminaschool afstevent op het kampioenschap moesten de dames weer tegen elkaar. Vanaf het begin was het een enerverend duel. Met een mooie actie van Danique kwam Sparta al na 5 minuten op een 0-1 voorsprong. Echter een paar minuten later stond het al weer gelijk naar een fantastische vrije trap in de kruising. Maar de dames lieten zich niet uit het veld slaan en binnen het kwartier maakte Kato de 1-2.

Het spel bleef heen en weer vliegen en de spanning liep met de minuut op. Talisha was in de tweede helft nog dicht bij de 1-3 maar de bal werd nog net van de lijn gehaald. Aan de andere kant was ook Wilhelminaschool nog een paar keer dicht bij de gelijkmaker, maar Aniek en de paal bleken een sta in de weg.

Na het laatste fluitsignaal was Sparta de winnaar en dat werd met flink gejuich ontvangen. Nu op naar de volgende ronde!