Ik sta nu al 4 minuten te bedenken wat ik hierover moet schrijven. Het enige dat ik mij opkomt is de reclame-campagne #doeslief…..
De eerste helft van deze inhaalwedstrijd heb ik aan me voorbij moeten laten gaan maar op mijn vraag in de groepsapp wat de tussenstand was na zo’n 25 minuten spelen kreeg in een treurige 0-1 als antwoord…. van Lonneker met de auto naar Sparta is niet heel lang en bij aankomst op de Spartaanse parkeerplaats even snel weer de app bekeken: 2-1! Mooi voor onze mannen aangezien zij nog volop strijden voor het kampioenschap. Fijn dat ik de 2e helft nog kon zien en spannend werd het zeker! De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat Sparta het meeste balbezit had en recht had gehad op minimaal 1 penalty, misschien zelfs wel 2. Aangezien de spanning hoog opliep en Eilermark soms ook een kansje kreeg werd de trainer steeds feller. Zijn boosheid en ook die van de grensrechter liep dusdanig hoog op dat uiteindelijk de scheidsrechter net iets teveel verwensingen naar zijn hoofd kreeg en de trainer werd gesommeerd het veld te verlaten. Triest om te zien dat zijn eigen spelertjes zichzelf daarna ook niet meer in de hand hadden. Qua scheldwoorden en tirades hebben de gasten zeker gewonnen. Gelukkig staat er op het scorebord bij het eindsignaal een verdiende 2-1 voor onze mannen en strijden we nog 3 wedstrijden voor het kampioenschap! Als finale kreeg de scheidsrechter nog een duw van 1 van de bezoekers… blij dat het is afgelopen. Hier word je wel treurig van… Maar: koppies leegmaken en aanstaande zaterdag op naar Hengevelde voor de volgende wedstrijd! #DOESLIEF