Vandaag moesten we onverwachts voetballen tegen GVV Eilermark.!
Het was een uitwedstrijd dus na even zoeken voor sommigen van ons naar de club waren we zo goed als compleet!
Warmlopen en even een praatje met de leiders, want na vorige week onze eerste wedstrijd na de winterstop moesten we wel even weer onze strategieën doornemen!
Want na een nek aan nek race van vorige week en dan toch net nog verliezen wat niet nodig was en we vorige week echt wel de sterkste spelers waren moesten we voor vandaag het even allemaal weer doornemen!
Nou hadden we ook het geluk niet mee zitten vorige week en werd er door de scheidsrechter niet goed gekeken en zo werd er een doelpunt van ons gewoon weg niet gezien… zuur om dan zo te moeten verliezen!! dus wat tips van de leiders en kijken wat vandaag ons brengt!

En ja de wedstrijd kan beginnen op het knollenveld want jeetje wat een slecht veld, maar goed dat maakte onze jongens niet veel uit die waren allang blij dat er als nog gevoetbald werd!
We beginnen al snel weer heel sterk en ook al snel is te zien dat Sparta de wedstrijd in handen heeft en binnen 10 minuten maken we dan ook met mooi samenspel en goede overleggen 4 doelpunten!
Sparta is gelijk al sterk in de verdediging maar ook zeker onze middenvelders en spitsen doen goed werk! Toppers
Eigenlijk gaat dit de eerste helft zo door en Sparta heeft de wedstrijd onder controle!
De doelpunten blijven vallen en Eilermark probeert wel maar komen vaak niet verder dan het middenveld want onze verdediging is erg sterk!
In de tweede helft is Eilermark twee keer dichtbij gekomen maar onze keeper had dan ook mooie reddingen!
Het was een sterke wedstrijd van Sparta en de winst wordt dan ook groot, we winnen dan ook met 1-14!
Aan het eind maakt Eilremark nog een doelpuntje en dan is de wedstrijd ook afgelopen!
Helemaal trots gaan onze jongens van het veld af natuurlijk en hop naar volgende week waar we weer een thuis wedstrijd hebben!
Fijn weekend voor nu!

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter