Wederom weer een uitwedstrijd, We spelen tot nu toe alleen nog maar uit en dat is best een beetje gek! We moeten dit keer niet heel ver weg en mogen naar Hengelo, we moeten tegen Achilles 12.

Als we beginnen te voetballen is het al snel duidelijk dat we er zin in hebben en binnen twee min staan we dan ook al met 0-1 voor! We spelen wederom een mooi spel en zetten druk zoals we dat mooi kunnen de laatste tijd! We hebben dan ook keer op keer mooie kansen en ook veel kansen,maar jeetje de bal lijkt er niet in te willen,we raken vaak de lat en schieten vaak de bal er net niet in! Wel een beetje geluk voor Achilles want anders waren er al veel tegen doelpunten voor hun gevallen!

Ook is de eerste helft een beetje rommelig en is Sparta een beetje in slaapstand ook dit een beetje geluk voor Achilles die al snel merkt en wij ook aan de kant dat Sparta toch ondanks wel de sterkere speler is! Na veel kansen lukt het Sparta dan ook om weer te scoren het staat 0-2! Sparta speelt een mooi en rustig spelletje en dan vlak voor rust valt dan ook de 0-3! Tijd voor een praatje met de leiders en wat water drinken !!

We beginnen aan de tweede helft en nu is Sparta wakker, een flinke pit zit er in bij de jongens en nu zetten ze echt druk erop! Van onze verdediging, middenvelders tot spitsen, we hebben flink de pit erin! En laten dit ook gelijk zien! Dit resulteert dat er binnen het kwartier van de tweede helft al 4 goals bij vallen en Sparta gaat aan de leiding met 0-7 inmiddels. Achilles probeert het wel maar onze Sparta jongens geven ze niet veel kans het is echt duidelijk dat deze wedstrijd bij Sparta ligt! Onze jongens laten wederom een mooi samenspel zien en ze communiceren erg mooi samen, vooral onze verdediging geeft veel aanwijzingen wat super is!

Je merkt dat ieder van ons team graag wilt scoren nu de druk hoog ligt en zelfs onze verdedigers maken een sprintje naar voren om te scoren, en dat lukt dan ook! In het laatste kwartier vallen er nog 3 goals voor ons en nu staat het dan 0-10! Achilles krijgt nog wel 2 kansjes maar onze keeper van de tweede helft weet deze twee kansen makkelijk tegen te gaan! Dus met een dikke winst van een 0-10 gaan we naar huis!

Heel goed gedaan jongens en dan mogen we volgende week eindelijk dan weer thuis op eigen grond voetballen! tot dan!