Afgelopen seizoen nog verloren (2-6) tegen FC Berguizen JO11-1 waardoor wij tweede werden in onze pool en Berghuizen eerste. Op zaterdag 9 februari mochten we het nieuwe competitie seizoen in de 1ste klasse openen tegen Berghuizen.

De eerste helft moesten we tegen de wind in spelen. Best lastig want er stond een flinke bries. Bal vooral laag houden, zodat je nog redelijk in de voeten van je medespelers kon spelen. Geen doelpunten. Maar goed verdedigd want Berghuizen kon ook niet scoren.

Tweede helft met wind mee. Eerste doelpunt door onze nieuwe aanwinst Joppe vanuit een hoekschop. Leuk begin van de tweede helft. En toen… toen hadden we de smaak te pakken. Lange ballen, naar de helft van de tegenstander en lekker fel spelen, ondanks dat de tegenstanders ook best fysiek speelden. Twee maal Kaya, Sebastiaan vanuit een vrije trap, Hat-trick voor Nedim, en nog eentje van Mara.

Ook de verdediging met Tristan (K), Liam, Hidde en Jaysen stond als een huis: netjes de nul gehouden. Lekkere revanche en begin van de competitie: 8-0