Vandaag moesten we uitspelen tegen voor ons nog een onbekende tegenstander..
We moesten naar BSC -Unisson…
Als we daar aankomen zien we een mooi complex,petje af voor de club hoor!
We maken ons klaar en gaan het veld op,vandaag missen we twee spelers dus we hebben maar 1 wissel!
We doen wat oefeningen en dan zien we onze tegenstanders,oh wat een grote jongens ,maar zoals we al eerder hebben gehad zegt de grote niets!
Als de wedstrijd begint duurt het niet lang en we hebben een hele mooie kans,onze verdedigers spelen mooi naar voren waardoor een van onze spitsen een mooie kans heeft,maar die gaat helaas net naast!
We krijgen een corner en ook hier net naast..jammer
Sparta zet de toon en speelt sterk en we spelen dan ook vaak aan de kant van de tegenstanders maar de goal voor ons blijft helaas uit!
Dan krijgt Unisson een kans en oh nee een cadeautje van ons want we geven letterlijk deze goal weg!
We staan 1-0 achter!
We spelen verder en onze jongens van Sparta laat het er niet bij zitten en zetten druk,maar alle kansen die we hebben laten we helaas liggen en de bal lijkt er niet in te willen!
Dit benut Unisson en probeert natuurlijk ook,onze verdediging is sterk en verdedigt goed!
Hoe goed wij ook spelen in de eerste helft en het spel echt bij Sparta ligt maken we ook wat slordige fouten en hoe gek het ook klinkt we geven vandaag daardoor de tegen goals echt weg want Unisson komt voor te staan met 3-0!
De koppie’s van onze jongens gaan nu begrijpelijk een beetje hangen maar kom op jongens het spelletje is zeker nog niet afgelopen..
10 minuten voor rust ,lijkt Sparta echt te denken dat er nu wat moet gebeuren en de jongens laten mooi samenspel zien,en dat is echt wat we goed kunnen hoor,na elkaar kijken en vrij lopen zodat er mooi spel te zien is vanuit de verdedigers naar de spitsen..
Dit resulteert dat er een goal valt voor ons ,yesss 3-1!
Wat een opkikker en hop doorgaan..
Al snel hebben we een corner verdiend en wat een mooie corner ,een mooie hoge bal waardoor een van onze spitsen hem er zo in schopt..goed zo 3-2!
Eerst maar eens pauze…
Een flinke peptalk van de leiders is wel nodig want ondanks dat we mooi terug komen we hebben wel eens aan ander spelletje van onze jongens gezien!

De tweede helft begint en Sparta lijkt toch niet helemaal bijgekomen van de eerste helft want het is een beetje geklungel en onze middenvelders en spitsen hebben snel bal verlies en waardoor onze verdedigers flink aan de bak moeten om de bal bij de goal weg te houden en Unisson heeft dan twee kansen achter elkaar maar onze keeper heeft geweldige reddingen! toppie!
Wat een spanning en ook bij de ouders aan de kant, 🙂 we moedigen flink aan en geven de jongens ook aanwijzingen !
Dan een gemene overtreding,oei gelukkig loopt het goed af en krijgen we een vrije trap!
Deze word mooi genomen en daar komt ook een mooie kans uit voort maar helaas net naast….
We spelen verder en we hebben nog 10 min te gaan!
Het spel ligt nu ook nog grotendeels bij Sparta maar Unisson blijft ook zeker wel druk zetten!
Maar dit is een wedstrijd als je het hele geheel bekijkt die Sparta niet hoeft te verliezen maar ja dat heb je natuurlijk niet altijd in hand!
Nog 10 min te gaan,oei weer een gemene overtreding van Unisson het gaat wat harder nu,dat is minder!
We krijgen weer een vrije trap,deze word genomen door een van onze spitsen,en wat neemt hij hem mooi,een scherp en strak schot zorgt ervoor dat de bal hoog in hoek komt en yessss goal!!
Het staat 3-3 ,en wat zijn we allemaal blij hahah we lijken wel kampioenen! wat een ontlading zeg!!
We spelen nog 5 min maar Sparta laat nu het spelletje even liggen en geven Unisson wel veel kans om bij de goal te komen,maar gelukkig is een van onze verdedigers erg scherp en laat bijna geen bal door en ook onze keeper heeft een geweldige mooie redding..
Pff de spanning blijft er tot op het laatste minuut in,want ook wij krijgen nog een paar mooie kansen die net niet lukken..
En dan word er afgefloten en gaan we met een gelijk spel het veld af!
Goed gedaan jongens,want ondanks dat we er niet helemaal ons zelf waren vandaag,zijn we toch heel mooi terug gekomen van een 3-0 achterstand naar een 3-3 gelijk!
We staan als we naar de stand kijken dan ook samen met Unisson op de derde plek,waar wij nog een wedstrijd minder hebben!
Al met al lieve jongens zijn wij trots op jullie!
Tot volgende week!

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter