Op zaterdag 11 mei organiseren de spelers en begeleiding van Sparta 1 een aantal activiteiten rondom de belangrijke wedstrijd tegen Vroomshoopse Boys.

De ochtend zal in het teken staan van de begeleiding en coaching van de thuiswedstrijden van J011. Per jeugdteam zullen 2 spelers uit Sparta 1 de coaching gaan verzorgen samen met de standaard begeleiding van deze teams.

Rondom deze wedstrijden zal de staf van Sparta 1 in samenwerking met de SV zorg dragen voor heerlijke versnaperingen voor de ouders, supporters en overige mensen op sportpark Scheurserve.

’s Middags rondom de wedstrijd van het 1ste elftal zullen een aantal teams betrokken worden bij deze belangrijke wedstrijd.
Zo zullen de Spartaantjes aan de hand meelopen bij beide elftallen en zullen de spelers van JO 13-1 als ballenjongens fungeren. Zoals gewoonlijk zal de pupil van de week de aftrap verzorgen en in de rust zal Sparta J011-10 het doel onder vuur nemen bij het doelschieten.

Na de wedstrijd hopen we samen met alle betrokkenen en overige Spartanen de overwinning te mogen vieren waarbij Sparta 1 de bardienst, de verloting en het Rad van Fortuin op zich zal nemen!

Een voor allen, allen voor een!

Sparta 1