Word actief als jeugdtrainer of -scheidsrechter, in de kantine of in het beheer

FC Noaber

Sinds kort werkt c.v.v. Sparta Enschede samen met FC Noaber, met als doel om jongeren op te leiden voor het trainen en fluiten van jeugdelftallen en het vervullen van allerlei andere werkzaamheden binnen de club. Degene die hiervoor benaderd worden zijn de maatschappelijke stagiairs die lid zijn van Sparta. Dit kunnen maatschappelijke stagiaires zijn die momenteel bij Sparta stage lopen, maar ook de stagiaires die in het verleden actief zijn geweest bij Sparta. FC Noaber biedt jongeren daarnaast verschillende cursussen aan bijvoorbeeld om hun op te leiden als trainers of scheidsrechter.

En niet onbelangrijk: in het geval ze daadwerkelijk een team gaan trainen of wedstrijden gaan fluiten, ook een vrijwilligersvergoeding van €2,75 per uur.

FC Noaber werkt samen met diverse sportverenigingen in Oldenzaal, Losser en Enschede en maakt voor dit project gebruik van een subsidie van de Provincie Overijssel. Het doel is om op deze wijze jongeren te binden aan de club en hen een opleiding aan te beiden.

Ben jij lid van Sparta, momenteel actief of vroeger actief geweest bij Sparta als maatschappelijk stagiair en lijkt het je leuk om een jeugdelftal van Sparta te trainen of wedstrijden te fluiten, te assisteren in de kantine of in het beheer? Neem dan nu contact op met onze verenigingsmanager Tom van Veen, tel. 06 86847041, email verenigingsmanager@sparta-enschede.nl.

Hij, dan wel Tim Sprakel (als stagiair van de opleiding Sportmanagement HBO-Windesheim), neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter