“Geen wedstrijd zonder scheidsrechter”

Onder dit motto voert Sparta al enige tijd actie voor het werven en behouden van scheidsrechters.

En dat, ten opzichte van andere verenigingen, met succes. Met name door de inzet van scheidsrechter coördinator voor de jongste generaties Chris Tuinbeek zijn we er in geslaagd om in de afgelopen jaren veel jonge en nieuwe scheidsrechters op te leiden. Dit gebeurt onder andere in de vorm van maatschappelijke stages.

Voor de elftallen in de categorieën O15 t/m senioren, welke veelal op zaterdag na ca. 11.00 uur spelen en met als coördinator Tonnie ter Huerne is de spoeling nog dun.
Jonge scheidsrechters voetballen vaak zelf ‘s middags en/of zijn te jong om senioren te fluiten.

We streven er naar om voor alle thuiswedstrijden, zowel bij jongens en meisjes als bij de senioren, een scheidsrechter beschikbaar te hebben en daarom doen we een dringende oproep om u aan te melden als scheidsrechter. U hoeft echt niet iedere week beschikbaar te zijn!
En voor begeleiding staan Chris Tuinbeek en Tonnie ter Huerne paraat: je wordt van kleding en materiaal voorzien en waar nodig en gewenst wordt voorzien in instructie en opleiding.

Gerelateerd aan de groei van het meisjesvoetbal bij Sparta worden ook meiden en vrouwen nadrukkelijk gevraagd om actief te worden als scheidsrechter!

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Chris Tuinbeek (JO/MO 9 t/m 13) tel. 06 54916681 christuinbeek@gmail.com of Tonnie ter Huerne (JO/MO 15 t/m 19 en senioren) tel. 06 28198540 tonnieterhuerne@kpnmail.nl

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter