Op woensdagavond 9 november, houdt CVV Sparta Enschede in samenwerking met de Bibliotheek Enschede een sportcafé vol met verhalen en ontboezemingen: onder leiding van schrijver, theatermaker maar vooral ook Spartaan Eddy van der Ley, komt het tot een boeiende en leerzame conversatie met Michel Boerebach, René Eijkelkamp en Youri Mulder. Aanvang 20.00 uur, de kantine is open om 19.30 uur.

Kaarten kosten 2,50 euro (inclusief een kop koffie) en zijn online verkrijgbaar via de agenda van de Bibliotheek (www.bibliotheekenschede.nl) en tijdens openingstijden bij de administratie van CVV Sparta.

Naast de organisatie van het Sportcafé was de Bibliotheek Enschede op zaterdag 29 oktober aanwezig op de accommodatie van CVV Sparta. Daar werd door Marcel Bok en Laury ten Donkelaar, met inzet van de BiebBakfiets, met name de jongste jeugd geattendeerd op het aanbod van de Bibliotheek Enschede.

Marcel Bok, programma coördinator bij de Bibliotheek was enthousiast: “We kregen zowel van de ouders als de jeugd hele positieve reacties op dit initiatief. De Bibliotheek Enschede wil het leesplezier onder alle leeftijden bevorderen en zoekt actief haar doelgroep op. Met deze aftrap van een serie sportcafés en aandacht voor jong en oud voor (sport-) boeken, wordt het leesplezier in brede zin gestimuleerd”.

         

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter