Het is weer zaterdag, maar dit keer wel even anders dan normaal. JO11-2 speelt de laatste wedstrijd van de eerste serie van het seizoen. Na alle wedstrijden te zijn geëindigd met winst, staan ze deze laatste wedstrijd tegenover de nummer twee in de ranglijst. Winst zou natuurlijk fantastisch zijn.

Met gespannen koppies melden de jongens zich om 8.00 uur bij BWO Hengelo. Bas, hun begeleider, moedigt ze nog even aan en Jelmer en Nick hun trainers geven hun de laatste tips.

De jongens gaan voortvarend van start en na ruim een minuut staan ze met 0-1 voor. De 0-2 laat even op zich wachten en daarna stormen ze door naar de rust met 0-6. De vele toeschouwers die zich langs de kant verzameld hebben, zien gerichte passes, strakke dekkingen en prachtige doelpunten. Met mooie assist weten de spitsen de goals te maken en de keeper wordt geholpen door zijn verdedigers die kort op de man spelen. Het middenveld staat sterk en houdt het overzicht. In de tweede helft stormen de mannen door naar dubbele cijfers met geweldige acties en ze hoeven slechts één doelpunt te incasseren. Met een eindstand van 1-11 en een puntensaldo van 18 uit 6 wedstrijden een prachtig resultaat.

De jongens zijn trots en vieren dit eerst op het veld en daarna in de kantine van Sparta met chips en patat. Op naar de volgende serie (overwinninge).