Het PANNA! Sterrenteam is de leukste talentenjacht voor voetbalgekke jongens én meisjes van 7 t/m 13 jaar. Wil jij een nóg betere voetballer worden of een te gekke voetbaldag beleven? Kijk dan onder aan de pagina voor een selectiedag bij jou in de buurt en meld je vandaag nog aan! Er zijn door heel Nederland locaties waar je mee kan doen.

De PANNA! Sterrenteam-dagen vinden plaats in de herfstvakantie. Tijdens deze dagen staan voetbal én fun centraal. Voetballen doe je toch voor je plezier? Maar: het is ook een talentendag, want de beste spelers en speelsters worden geselecteerd voor de finaledag. Deze vindt plaats bij UVV Utrecht op 28 oktober. Aan het einde van de dag maken wij de nieuwe spelers en speelsters van het PANNA! Sterrenteam bekend!

Kom je niet in het PANNA! Sterrenteam? Wees dan niet getreurd: voor iedereen hebben we leuke cadeau’s zoals een Oranje Nike voetbalshirt gesponsord door Plutosport, een goodiebag vol met cadeaus, een gave karaktertest en een placemat met leuke voetbalskills.

KOSTEN Deelname aan de selectiedagen bedragen € 29,50 per kind. Jij wordt automatisch in jouw leeftijdscategorie ingedeeld. De leeftijdscategorieën zijn van 7 t/m 9 jaar en van 10 t/m 13 jaar.

Bij Sparta zal dit plaatsvinden op dinsdag 23 oktober 2018.

Inschrijven kan hier.